شرایط دریافت ویزا ارمنستان

هزینه ویزا ارمنستان حدود ۱۰-۱۲ دلار است که در فرودگاه بین المللی ایروان – فرودگاه بین المللی زوارتنوتس یا مرز زمینی ایران و ارمنستان – مرز نوردوز اخذ می‌گردد و مجوز ورود و اقامت قانونی ۱۸۰ روزه به این کشور خواهد بود.

هزینه ویزا ارمنستان و راهنمای ویزا کانادا و آمریکا در ایروان

مجله روز| سرویس گردشگری – ارمنستان از کشور‌های بدون ویزا برای ایرانیان (کشورهای لغو روادید با ایران) محسوب می‌شود و هموطنان می‌توانند به صورت مکرر، بدون روادید به این کشور سفر کنند. اما مدت اقامت آن‌ها در این کشور نباید از ۱۸۰ روز تجاوز کند. برای ورود به ارمنستان به منظور تحصیل و اقامت بلند مدت و تجارت، باید ویزای مجزایی اخذ شود. اما هزینه ویزا ارمنستان در فرودگاه ارمنستان و یا مرز زمینی این کشور با ایران چقدر است؟ برای آشنایی بیشتر با هزینه و انواع روادید ارمنستان با ما همراه باشید.



سایت سفارت ارمنستان در تهران

سایت سفارت ارمنستان در تهران، پاسخ‌گوی سوالات شما برای سفر به این کشور است.

هزینه ویزا ارمنستان

همانطور که گفته شد سفر ایرانیان به ارمنستان نیاز به اخذ روادید در مبدا ندارد و در فرودگاه بین المللی ایروان – فرودگاه بین المللی زوارتنوتس یا مرز زمینی ایران و ارمنستان – مرز نوردوز با حدود ۱۰-۱۲ دلار می‌توان مجوز ورود و اقامت قانونی ۱۸۰ روزه به این کشور گرفت.

انواع ویزا برای ورود به ارمنستان

۱. روادید گردشگری

رواید گردشگری ارمنستان برای دیدار با اقوام و شرکت در جشنواره‌ها و رویدادهای فرهنگی و هنری، امکان پذیر بوده و نوع کوتاه‌مدت و بلندمدت ۱ ماهه تا ۱۲ ماهه دارد.



۲. روادید دولتی ارمنستان

  • برای افرادی که دارای گذرنامه دولتی (خدمت) هستند.
  • روادید ورود چند باره سه ساله برای کارمندان فاقد وضعیت دیپلماتیک شاغل در سفارت‌ها، یا کنسولگری‌های در جمهوری ارمنستان و یا دفاتر سازمانهای بین‌المللی در جمهوری ارمنستان و اعضای خانواده آنان.
  • ویزای یکبار ورود و یا ورود چندباره یک ساله به افرادی که برای انجام ماموریت برای کشورهای خارجی
  • سازمانهای دولتی، بنا به دعوت نهادهای دولتی جمهوری ارمنستان یا سفارت‌ها، ادارات کنسولی، سازمان‌های بین‌المللی و یا نمایندگی‌های آن‌ها وارد جمهوری ارمنستان می‌شوند.
  • روادید یکبار ورود و یا چند بار ورود یکساله برای اعضای هیئت‌های رسمی که دارای گذرنامه معمولی هستند.
هزینه ویزا ارمنستان و راهنمای ویزا کانادا و آمریکا در ایروان

۳. روادید دیپلماتیک ارمنستان

  • برای افرادی که دارای گذرنامنه دیپلماتیک یا وضعیت دیپلماتیک هستند.
  • روادید ورود چند باره برای مدت سه سال جهت کارمندان شاغل در سفارت‌ها و کنسول‌گری‌های کشورهای خارجی مقیم در جمهوری ارمنستان، کارمندان شاغل در دفاتر سازمان‌های بین المللی و یا نمایندگی‌های آن‌ها در جمهوری ارمنستان و اعضای خانواده آنان.
  • روادید یکبار ورود ویا ورود چند باره یکساله برای اعضا و افراد خانواده هیئت های دولتی و رسمی، هیئت‌های کاری و خدمتی و نیز مقامات دولتی رسمی که وارد جمهوری ارمنستان می‌شوند.
  • روادید یک‌بار ورود با اعتبار ۱۲۰ روزه برای افرادی که با اهداف غیرخدمتی وارد جمهوری ارمنستان می‌شوند.

۴. روادید ترانزیتی ارمنستان

  • روادید یکبار ورود و یا چندبار ورود یکساله برای توقف سه روزه با تمدید حداکثر تا چهار روز، جهت افرادی که از طرف خطوط هوائی و یا وسایل نقلیه زمینی از جمهوری ارمنستان گذر می‌کنند.
  • وزارت امور خارجه روادیدهای دولتی و دیپلماتیک را صادر و تمدید و نیز روادید الکترونیکی صادر می‌نماید. روادیدهای سیاحتی و دیپلماتیک از سوی اداره گذرنامه پلیس جمهوری ارمنستان صادر و تمدید می‌گردد. تمدید روادید تنها قبل از پایان مجوز اقامت در خاک جمهوری ارمنستان انجام می‌گردد.
  • روادید جمهوری ارمنستان برای اقامت ۱۲۰ روزه با امکان تمدید ۶۰ روزه
  • چنانچه در قانون و یا قراردادهای بین‌المللی جمهوری ارمنستان مورد دیگری پیش‌بینی نشده باشد صادر می‌شود.

اعتبار روادید ارمنستان

اعتبار روادید یکبار ورود صادر شده از سوی نمایندگی‌های سیاسی و یا کنسولگری‌های جمهوری ارمنستان در کشورهای خارجی، دو برابر بیشتر از زمان اقامت در جمهوری ارمنستان است، ولی روادید یکبار ورود صادر شده در گذرگاه‌های مرزی و بر حسب ضرورت صادره در خاک جمهوری ارمنستان، با ایام اقامت در جمهوری ارمنستان برابری می‌کند.

مدت اعتبار روادید صادر شده از سوی نمایندگیهای سیاسی و یا کنسولگریهای جمهوری ارمنستان می‌تواند متناسب با تاریخ قید شده در درخواست کتبی ارائه شده  از سوی اتباع خارجی باشد.

برای متقاضیان روادید ورود جمهوری ارمنستان، عوارض دولتی طبق موازین و مقدار تعیین شده در قانون عوارض دولتی جمهوری ارمنستان اخذ می‌گردد.

قابل توجه متقاضیان سفر زمینی به ارمنستان

«تردد ترانزیت» از خاک جمهوری ارمنستان نیازمند آگاهی شما از قوانین ترانزینی این کشور است. تردد از کشوری به کشور ثالث از طریق خاک جمهوری ارمنستان با استفاده از وسایل نقلیه هوائی و زمینی، تردد ترانزیت محسوب می‌گردد.

  • اتباع خارجی برای تردد ترانزیت با وسیله نقلیه هوایی، با ارائه بلیط سفر به کشور ثالث و یا اخذ روادید کشور ثالث، می‌توانند به استثتاء وضعیت‌های اضطراری، حداکثر ۷۲ ساعت در خاک جمهوری ارمنستان حضور داشته باشند.
  • اتباع خارجی برای تردد ترانزیت به کشور ثالث با وسایل نقلیه زمینی می‌توانند بدون ارائه بلیط یا روادید ورود کشور ثالث، روادید ترانزیت دریافت نمایند.
  • اگر تبعه خارجی در منطقه ترانزیت قرار دارد و قصد ورود به خاک جمهوری ارمنستان را ندارد می‌تواند حداکثر تا ۴۸ ساعت در منطقه ترانزیت بماند. مگر در مواقع وضعیت‌های اضطراری. 
هزینه ویزا ارمنستان

دفاتر خدمات روادیدی گذرگاه‌های مرزی جمهوری ارمنستان تنها روادید ترانزیتی یک‌بار ورود سه روزه و روادید سیاحتی یک‌بار ورود ۲۱ و ۱۲۰ روزه صادر می‌کند. تنها خارجیانی که امکان دریافت روادید با ارائه دعوت نامه دارند، نمی‌توانند از گذرگاه‌های مرزی جمهوری ارمنستان روادید ورود به جمهوری ارمنستان دریافت نمایند.

برای آگاهی از جزئیات بیشتر با شماره تلفن ۶۲۰۵۱۶ (۰۰۳۷۴) تماس بگیرید.

هزینه ویزا ارمنستان و راهنمای ویزا کانادا و آمریکا در ایروان

آدرس و تلفن و سایت سفارت ارمنستان در تهران

  • آدرس سفارت ارمنستان در تهران: تهران، خیابان جمهوری اسلامی، خیابان رازی، نبش خیابان استاد شهریار
  • تلفن سفارت ارمنستان در تهران: ۰۰۹۸۲۱۶۶۷۰۴۸۳۳
  • فکس سفارت ارمنستان در تهران: ۰۰۹۸۲۱۶۶۷۰۰۶۵۷
  • ساعت کاری سفارت ارمنستان در تهران: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ۹ تا ۱۸
  • ساعت پذیرش بخش کنسولی سفارت ارمنستان در تهران: یکشنبه تا پنج‌شنبه ساعت ۹ تا ۱۲
  • پست الکترونیک سفارت ارمنستان: armiranembassy@mfa.am

آدرس و سایت سفارت آمریکا در ایروان ارمنستان

به منظور دریافت ویزای گردشگری یا تحصیلی آمریکا در ارمنستان، به سایت سفارت آمریکا در ایروان مراجعه کنید.

  • آدرس سفارت آمریکا در ایروان ارمنستان
    AMERICAN AVENUE, YERAVAN 0082
  • تلفن سفارت آمریکا در ارمنستان:
    ۰۰۳۷۴۱۰۴۶۴۷۰۰ 

سند ملکی، گردش حساب خوب، سابقه بیمه و گواهی شغلی را فراموش نکنید.

دریافت ویزای گردشگری یا تحصیلی آمریکا در ارمنستان

آدرس و سایت سفارت کانادا در ایروان ارمنستان

سفارت کانادا در ارمنستان، از طریق کارگزاری هندی «وی اف اس گلوبال»، خدمات به مشتریان می‌دهد و نیازی به مراجعه به کنسول این شرکت نیست. به این لینک رجوع کنید.

  • آدرس سفارت کانادا در ارمنستان به شرح زیر است:
    ۱۰ VAZGEN SARGSYAN ST, YERAVAN 0010
  • شماره تلفن سفارت کانادا در ارمنستان نیز از این قرار است:
    ۰۰۳۷۴۱۰۵۸۳۷۸۶

مراقب باشید بدون ویزای شینگن و تمکن مالی خوب، درخواست ویزای مولتی پل ۵ ساله کانادا در سفارت کانادا در ایروان ندهید.

همراه گرامی

در این مطلب با هزینه ویزا ارمنستان و انواع ویزای این کشور، اگر قصد تحصیل در ارمنستان دارید، بدانید که هیچ دانشگاهی نه مهندسی نه پزشکی نه علوم انسانی در این کشور، مورد تایید وزارت بهداشت و وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری در سطح ممتاز و عالی نیست.

سوالات خود درباره سفر زمینی و هوایی به این کشور و اخذ ویزای آمریکا یا کانادا را با ما به اشتراک بگذارید.

نوشته ایجاد شد 47

پاسخی بگذارید

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا