شرایط دریافت ویزا ارمنستان

ارمنستان از کشور‌های بدون ویزا برای ایرانیان (کشورهای لغو روادید با ایران) محسوب می‌شود و هموطنان می‌توانند به صورت مکرر، بدون روادید به این کشور سفر کنند. اما مدت اقامت آن‌ها در این کشور نباید از ۱۸۰ روز تجاوز کند. برای ورود به ارمنستان به منظور تحصیل و اقامت بلند مدت و تجارت، باید ویزای مجزایی اخذ شود. اما هزینه ویزا ارمنستان در فرودگاه ارمنستان و یا مرز زمینی این کشور با ایران چقدر است؟ برای آشنایی بیشتر با هزینه و انواع روادید ارمنستان با ما همراه باشید.

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا